Ook dit jaar is het weer zover, een komisch toneelstuk waar ook de toneelspelers zich erg op verheugen! Ze oefenen nu al maanden lang iedere week trouw om u aan het lachen te krijgen en een leuke avond te bezorgen! Dit jaar speelt het geestige stuk zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuisje.
Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Dan komt ene Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter en vindt dat eigenlijk wel interessant, hij doet dan ook hartstikke zijn best!
Maar waar is de echte nieuwe dokter ? En wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis?
Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan. En komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roel langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waar hij voor langs komt? Gelukkig beschikt het ziekenhuis over het kordate hoofd van de verpleging: Joke, en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden? “Extra Hulp op de Eerste Hulp” is weer een dolkomische klucht die van de ene dolle situatie in de andere over gaat.
Reserveer al vast een zitplek, want het is eerder vol dan u denkt, want zo groot is die zaal nu ook weer niet! De kosten slechts € 6,00 voor een avond bubbel liggen van het lachen.
Mail: info@hetboskamp.nl

Het Boskamp kan u vinden tussen Dalfsen en Heino aan de Sterrebosweg 2 7722 KG DALFSEN