Kerst

Kerst: “Anders dan Anders “ in Dalfsen!
Tweede Kerstdag gaan we er weer een gezellige boel van maken. ’s Middags is er live een koor, het geweldige Koor Zonder Naam uit Dedemsvaart, die in de afgelopen zomer ook al zorgde voor een stampvol terras. Dit gemengde koor gaat weer zorgen voor veel sfeer ! Enkele leden zingen ook bij de Stuwzangers, waaronder mensen uit de gemeente Dalfsen. Ze zingen populaire liedjes, met zo nu en dan een uitstapje naar Duits en Engels.

Zij gaan om 14.00 uur beginnen met het zingen met een repertoire, waar nu ook Kerstmuziek in voorkomt. Als muzikant hebben ze dit keer onze plaatsgenoot en streekzanger en Aalt Westerman opgetrommeld. Het optreden zal tot 17.00 uur gaan duren. De toegang is gratis, dus het wordt weer bomvol. We gaan wel weer met de pet rond om de kosten hiervan te drukken. Dat is leuker dan entree heffen, maar we rekenen dan wel op uw sportieve bijdrage.

 

Daarna is er gelegenheid om te borrelen (voor eigen rekening)
18.30 uur is de aanvang van Super Kerstbuffet ,  waar u wel vooraf  voor moet reserveren. Ook gasten die niet bij de muziekmiddag zijn geweest, zijn van harte welkom vanaf 18.00 uur.

Dit buffet bestaat uit:

Een Indisch buffet: stokbrood met kruidenboter, Bami Goreng, Nasi met kippenvlees, Atjar Tjampoer, Foe Yong Pangxie, sate

(deze mag u zelf bakken in de megapan) met satesaus, Mini loempia, Kroepoek, Indische gehaktballetjes, Koeloeyuk, Daging Rendang en Babi Pangang.

 

Een Koud buffet: Met stokbrood, Franse kaasjes, paté,

verschillende soorten salades: huzaren- kip kerrie-, zalm-, tonijn-, ham-, kartoffel- en selleriesalade,

gevuld eitje, beenham, haring, gerookte makreel en stoofpeertjes en rauwkostsalade.

 

Warm buffet: verschillende soorten aardappelen, onbeperkt patat, div. warme groentes, gehaktballetjes, warme kip filet, spareribs,

mini haxe, biefstuk, spekjes, gevulde champignons, plakjes warme beenham.

Natuurlijk volgt er nog een uitgebreid nagerechtenbuffet bestaande uit verschillende soorten ijs, onbeperkt ijs zelfs. (Er komt ook advocaat (voor de volwassenen)en chocoladesaus op tafel), verschillende soorten bavarois, verse vruchten, cocktailfruit en slagroom.
Neem zo veel u lust.

De prijs: volwassene € 30,00 en kinderen tot 15 jaar € 17,50, excl. consumpties. Dan doen we er ook nog onbeperkt patat bij.

Dieet en of vegetarisch kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering al melden.

Natuurlijk bent u eerder welkom dan 18.00 uur voor bijvoorbeeld een stevige boswandeling vooraf of een van de vele andere activiteiten. We hebben verschillende routes op de site staan, voor zowel  voor de wandelaars, de fietsers en ook voor de Nordic Walkers. Maar bij sneeuw kan hier ook langlaufen op met de stepslee op pad. Ja, wat kan eigenlijk niet?

Wist u dat het Boskamp ook een uitermate geschikt adres is voor uw Eindejaars- en Nieuwjaarsborrel? Ook voor bedrijven, verenigingen of families. We hebben hier leuke ideeën voor.