Het kan en mag nóg gekker, wat ons betreft:

Bijna geen feestje kan ons te gek gaan, als het gaat om nog meer lol, plezier, grappen en nog meer schik. Hoe we dat doen?

U als organisator van een personeels- of familiefeest komt aan op het tijdstip, zoals met u is besproken met het reserveren.
Het liefst komt de hele groep tegelijk binnen, dus buiten of in de garderobe even verzamelen, tot (bijna) iedereen er is.
U als organisator meldt zich bij de bar of bediening. U geeft aan dat u komt voor een feest vandaag voor de familie [familienaam](of personeelsfeest  van [bedrijf]).

Op dat moment zal u worden verteld dat het feest niet voor vandaag in onze agenda geboekt staat, maar voor morgen, we hebben een foute boeking!
U weet wel beter, maar uw mede gasten niet. Nu wordt het spannend.

Sommigen zullen wat boos gaan reageren, dat mag, wij zijn dat wel gewend van de vorige keren. Toch zullen we nu een oplossing moeten bedenken,
want alle gasten hebben er voor vandaag op gerekend om te feest te vieren.
Wij zullen in ieder geval snel koffie zetten en er is ook wel gebak in huis, maar die is eigenlijk bestemd voor de partij van vanavond, maar dan halen we wel weer nieuwe.
Of krentenwegge, die zelf mogen smeren. Maar ja wat volgt er dan ……..???

Wij hebben voor onze verrassingsarrangementen een speciale site. Bel dan even voor het juiste web-adres, enkel wanneer u van de organisatie bent!

En het belangrijkste: houdt wel geheim waar u naar toe gaat, want anders gaat iedereen op de site kijken.
Dus verzamelen op het station in Dalfsen met de mededeling kom op tijd: want de trein wacht niet!