HuifkartochtOok kunt u bij ons een huifkartocht met uw gezelschap maken waarbij eventueel het vertrek- of startpunt bij ons op Het Boskamp is.
Wij verzorgen voor u een huifkar die geschikt is voor de grootte van uw gezelschap. Ook huifkarren voor rolstoelgebruikers zijn mogelijk en ’s winters hebben wij verwarming op de huifkar.

Onderweg kunnen wij u eventueel trakteren op een kop soep of een drankje.

De huifkarren zijn er in verschillende groottes, van 20 tot 37 personen en daar tussen. Maar moeten we 300 personen verplaatsen, geen probleem!
De huifkarren kunnen ook ingezet worden bij onze verrassingstochten en foute boekingen.

Woont u in de buurt en heeft u iets te vieren? Nodig dan uw gasten thuis uit op een bepaald tijdstip, in plaats van dat de genodigden uw huis binnenstappen,
stappen ze de huifkar(ren) in. De huifkarren zullen dan via een kleine omweg naar Het Boskamp (met onderweg een borrel stopje) om daar uw feest verder te vieren.
Verrassend voor de genodigden is dat ze per luxe touringcar worden gebracht naar de plek waar ze in de huifkar zijn gestapt. U zult de volgende dag veel leuke reacties van uw gasten ontvangen met deze huifkartocht.