Nieuw bij Het Boskamp: Een lachwokshop, lees verder voor informatie:

Hieronder informatie over een lachworkshop welke nu ook mogelijk is bij het Boskamp , als onderdeel van een personeels – of familiefeest. Dat wordt lachen, ook al regent het nog zo hard. Het kan altijd doorgaan!
Lachen is hartstikke leuk om te doen én gezond. Lachende mensen maken diverse gelukshormonen aan en gaan zich daardoor nóg beter voelen.

Bijzonder aan deze lachworkshop is dat het lichaam géén verschil kent tussen echt en nep:. Het is het alleen nodig dat je meedoet. Door mee te doen worden die hormonen gewoon aangemaakt en komt het geluksgevoel vanzelf. Deze wijsheid hebben we niet van ons zelf hoor, daar huren ze een specialist voor in.
De lachworkshop is uitermate geschikt om mensen met elkaar te verbinden en om banden te verstevigen. Wanneer je samen lacht dan gebeurt er iets dat sterker is dan een goed gesprek. Daarnaast is de lachworkshop vergelijkbaar met een heuse work-out. Mensen voelen soms spieren op plekken waar ze het bestaan niet meer van wisten. Er wordt van de deelnemers dan ook een actieve houding verwacht.

De workshop begint met een aantal eenvoudige opwarm oefeningen waarbij de lach als vanzelf ontstaat. Daarna gaan we verder met een aantal gekke en vrolijke oefeningen. Het hart van de workshop bestaat uit een aantal lachoefeningen en spelletjes waarbij we veel geluid produceren en met elkaar de lach laten klinken. We eindigen met positieve en vrolijke schouderklopjes.

Voor bedrijven en teams
Lachen op de werkvloer helpt de stress oplossen/verminderen waardoor de arbeidskrachten zich blijer, energieker én gemotiveerder opstellen. Waarom?
• Lachen verhoogt de zuurstofopname in de hersenen, het gevolg is betere prestaties
• Lachen verstevigt het groepsgevoel
• Lachen neemt spanningen op de werkvloer weg
• Lachen verbindt mensen en leidt tot een betere communicatie tussen de medewerkers en als gevolg hiervan ook naar de klanten
• Lachen verhoogt en stimuleert de creativiteit…
De Lachworkshop geeft een optimaal resultaat wanneer deze aan het begin van de (teambuildings)dag of in ieder geval ’s avonds voor het eten wordt gedaan.
Voor Families
De lachworkshop is bijzonder geschikt als onderdeel van een familiedag. Als familie is het fijn om de verbondenheid met elkaar te versterken en te ervaren dat het goed is om met elkaar te zijn. Met de lachworkshop gaat dit moeiteloos op een vrolijke en speelse manier.
Voor vrijgezellenfeest
Op een vrijgezellenfeest kent de bruid iedereen, maar de vriend(en)innen kennen elkaar niet altijd even goed. Door samen te lachen wordt het ijs gebroken en voelt iedereen zich meteen op zijn gemak!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! En zeker in deze tijd. Waar mensen soms ook echt de behoefte hebben om naast hard te werken ook eens goed met elkaar te lachen. De workshop lachen is geen zweverige workshop, wat je wel kunt verwachten is humor, expressie, lachen, energie en verbinding.
En daarna een heerlijk buffet, dat is eens wat anders! www.hetboskamp.nl

Tijdsduur en prijs
De workshop duurt gemiddeld een uur maar tijdsduur kan naar wens worden veranderd.
• Minimum Aantal personen 15.
• De prijs voor een groep t/m 15 personen € 325,-
• Daarna voor iedere persoon € 10,- extra
• Dit is inclusief voorbereiding, reistijd en reiskosten.

Voor meer informatie over de lachworkshops neem contact op het Het Boskamp

Alle activiteiten gaan uitsluitend samen in combinatie met een buffet oid.