Laat je in het veilige, warme restaurant van Het Boskamp meevoeren door het verhaal van ‘De Dwaler van Dalfsen’. De verteller neemt je mee naar een boerderij omstreeks 1880 waar een boer en zijn dochter wonen. Moeder kwam ooit strompelend aan bij de boerderij en overleed na een ontmoeting met De Dwaler. Wat gebeurt er als ook haar dochter de Dwaler ontmoet?……….

Vanuit het veilige restaurant ga je in groepjes van maximaal 6 mensen het donkere bos in, met niet meer dan een klein zaklampje. Volg de lampjes en laat je ver…. Ach weet je? Kom zelf kijken wat er dan gebeurt! Ontdek hoe sterk of zwak je gestel is onder het juk van spanning en angst!

De activiteit wordt georganiseerd door de Explorers van Scouting Dalfsen. Hij is omwille van de duistere omstandigheden en tijd alleen te boeken in wintertijd op vrijdag- en zaterdagavonden.

De tocht is uitermate geschikt voor groepen met kinderen vanaf 12 jaar.

Gillende kinderen in het bos……Zo ziet de Dwaler het ’t liefst!!!

De kosten van deze activiteit zijn:
tot 40 personen 150,– + 25 euro terreinhuur camping;
van 40 – 60 personen 200,– = 25 euro terreinhuur camping;
van 60 – 100 personen 300,00 + 25 euro terreinhuur camping.

Deze tarieven zijn puur voor de organisatie van deze activiteit. Dus dat is exclusief consumpties en eten. Zorg voor stevige schoenen en denk aan gepaste kleding bij het weertype.

De tocht duurt voor één groepje, inclusief het verhaal een uur. Hoe meer groepjes, hoe later de eindtijd. De tocht vraagt veel voorbereiding van vrijwilligers. U wordt daarom ontvangen om 20:00u. Het verhaal start om 20:15u en de eerste groep verdwijnt om 20:30u in het bos

Zorg voor stevige schoenen en denk aan gepaste kleding bij het weertype!

De spooktocht ‘De Dwaler van Dalfsen’ kan geboekt worden vanaf 22 januari 2015 tot half maart.

 

Al onze activiteiten gaan in principe in combinatie met minimaal € 10,00 p.p. aan horeca omzet, of een buffet oid.