Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren – aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen – verzorgt zondagmiddag 18 maart wederom een spectaculaire muzikale middag in Partycentrum ‘Het Boskamp’.

In december stonden de Stuwzangers ook op het programma van ‘Het Boskamp’. Maar hevige sneeuwval belette menigeen om de reis te ondernemen.  Nu komt er duidelijk een herhaling!  Op zondagmiddag 18 maart vanaf 14.30 u. zijn ze er weer de mannen en één vrouw van de Stuwzangers en het kan het wel eens een volle bak worden aldus Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’. Vroegtijdig aanwezig zijn is dus wel een aanrader om een mooi plekje te kunnen bemachtigen.

Het koor staat o.l.v. Flip Jonkman uit Heino en het wordt begeleid door een eigen combo bestaande uit 3 accordeons, gitaar en drums.
De Stuwzangers staan bekend door de wisselwerking tussen dirigent, koor en publiek. Het publiek wordt duidelijk meegenomen ‘over zee’ tijdens hun optredens.
Zondagmiddag 18 maart kan men 3 sessies verwachten.  Op het programma staat ook ‘Capitano, Capitano’! Dit lied is in Duitsland wel eens gehoord maar in Nederland nog geheel nieuw.  Een mooi luisterlied is ‘Duizend mijlen’ en natuurlijk ontbreekt ‘The fields of Athenry’ ook niet met als solist Herman van Til uit Zwolle. ‘Alle hens aan dek’ is een nieuw nummer van de Stuwzangers met leden uit de gehele regio.

Om 14.30 u. op zondagmiddag 18 maart is dus ‘de aftrap’ en met een instrumentale intro: ‘Sail along silvery moon’!  Dit mag U niet missen!
De toegang is gratis voor deze spectaculaire muzikale middag bij ‘Het Boskamp’.

Wel wordt er met ‘de pet’ rondgegaan!