DALFSEN – STERREBOS – De sfeer zat er zondagmiddag goed in! Fantastisch! Voor een zeer enthousiast publiek maakten de Stuwzangers met hun dirigent er een ware show van. De zaal zat tjokvol en ook het terras was geheel bezet en… de mensen stonden in deur opening mee te genieten. Wat een mensen!

Tijdens het oprijden van de Sterrebosweg was het reeds merkbaar. De Sterrebosweg leek wel een drukke verbindingsweg tussen Dalfsen en Heino. Het was druk, ja er stond wat te gebeuren daar bij het Boskamp.
Om precies 14.00 u. was er geen plaatsje meer te vinden. En….met prima instrumentale begeleiding van gitaar, vier accordeons en drums was het genieten. Jan Meyer de drummer was dit maal verhinderd en zijn plekje werd ingenomen door ook een prima drummer, Jan Vermaning uit Zwolle. Het werd een groot feest en Willy Schrijver had op voorhand geen idee hoe de belangstelling zou zijn. De gehele regio was echter vertegenwoordigd tot ver daar buiten. Hij was compleet verrast! Een toehoorden sprak ook van een prachtig intermezzo van gitaar en saxofoon tijdens La Paloma waarna het koor met veel uitstraling in viel. Klik hier voor meer foto’s.
Kijk ook eens op www.destuwzangers.nl

In december zijn ze wederom bij het Boskamp te vinden.