DALFSEN – Doe mee met de Nacht van de Nacht op 28 oktober! Aanvang 19.30 uur. Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt de Nacht van de Nacht in Dalfsen plaats. Tijdens de Nacht van de Nacht wordt aandacht gevraagd voor het belang van duisternis voor mens en dier. Bedrijven en inwoners worden opgeroepen om zo veel mogelijk hun verlichting te doven op deze avond.

 

Tijdens de Nacht van de Nacht worden landelijk duistere activiteiten georganiseerd. In Dalfsen kunnen bezoekers terecht bij Partycentrum Het Boskamp voor een nachtwandeling met aansluitend een huifkartocht. Dit in opdracht van de gemeente Dalfsen. Ook de gemeente Dalfsen doet mee en dooft de verlichting van het gemeentehuis op deze avond.

 

Nachtwandeling en huifkartocht!! Bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ wordt onder begeleiding van 3  natuurgidsen een natuurwandeling van een half uur langs het bos gemaakt. Daarna vindt er een huifkartocht in de omgeving van Dalfsen plaats. De groep wordt in tweeën gesplitst, de helft van de groep gaat eerst met de huifkar(ren) halverwege wordt er gewisseld. Bij terugkomst is er voor ieder een kop soep. Daarna worden er gedichten voorgelezen.   Dit jaar ook een heuse verhalenwedstrijd. Schrijf jij het beste en spannendste verhaal? Dan wordt dit tijdens de Nacht van de Nacht door een professionele voorlezer voorgedragen. Iedereen mag meedoen aan de verhalenwedstrijd. Bovendien zijn er heel mooie prijzen te winnen!

 

Verzoek om geen zaklampen mee te brengen. De aanvang is om 19.30 uur bij Partycentrum ‘Het Boskamp’, Sterrebosweg 2 in Dalfsen. Deelname is gratis, maar opgave is wel noodzakelijk. Wacht niet te lang want er mogen maximaal 200 personen mee doen. Dit kan door een email te sturen naar info@hetboskamp.nl of per telefoon na 13.00 uur: (0529) 43 17 12. U krijgt dan een nummer toegewezen die u goed moet onthouden. Aan de hand van de nummers wordt die avond een indeling gemaakt.

 

Meer weten voor de Nacht van de Nacht en de activiteiten? Bezoek dan de website op www.nachtvandenacht.nl. Deelname is geheel gratis. Ook de soep. Geef je op, vol is vol.