Of gaan ze nog wat doen? Winterslaap is er niet bij deze winter. We gaan vol gas door met allerlei leuke evenementen. Verschillende evenementen kunt u daar ook prima zelf organiseren. In combinatie met een lekker buffet. Maar we hebben al een aantal dingen in de planning. U mag dit formulier gerust uitprinten, want het is te veel om dat allemaal over te gaan schrijven.

• Vanaf 1 nov. tot 15 maart NIEUW: Radiospooktochten mogelijk. Wel in combinatie met buffetten.

 

Vanaf 15 nov. ook gewone spooktochten. Voor groepen.

 
• Zaterdag 14 november vanaf 21.00 uur een dansavond met  live muziek, u betaald geen entree, we gaan wel met de pet rond om de kosten te drukken. We rekenen wel op een gulle gave.

 
• Zondag 22 november Autoloze Zondag.  U gaat wandelen vanaf Dalfsen langs kasteel Rechteren of Den Berg of Den Aalshorst of waar u ook wil. U doet dat op eigen gelegenheid via uw eigen route. Aangekomen bij Het Boskamp kunt u wat drinken, voor eigen rekening. Om 17.00 uur start er het Trechterbekermenu (Bourgondisch eten) voor de volwassenen. (incl. nagerecht) Ter introductie van dit nieuwe menu betaalt u slechts de kostprijs! Prijs voor de volwassenen €17,50, incl. busvervoer terug. De kinderen houden zich bezig met een Pizzarette, onder leiding van iemand van Het Boskamp. Zij gaan zelf aan de slag met het maken van minipizza’s, zodat de ouders ongestoord kunnen genieten van hun Trechterbekermenu. Na de pizza’s kunnen de kinderen smullen van ons heerlijk pepernoten-ijs. Voor kinderen zijn de kosten €7,50, incl. bus vervoer. Om 19.00 uur gaat u met de bus terug naar Dalfsen en u mag uitstappen bij het gemeentehuis. Deelname alleen op reservering vooraf! Opgave vóór 15 november. Graag naam, adres en het aantal personen vermelden. Prijzen zijn exclusief consumpties, maar inclusief busvervoer voor de terugweg naar Dalfen. Komt u met de fiets, dan is de prijs €15,00 en kinderen €6,00. Dieetwensen of vegetarisch, daar houden we graag rekening mee.

 

 

• Zondag 6 dec. optreden Stuwzangers. Ze gaan om 14.00 uur beginnen. Zorg dat je er bij bent, want het wordt weer knettervol. Geen entree, wel een gulle gave in de pet.

 

 

• Zondag 13 dec. De jaarlijkse Sterrebosmidwinterwandeling U kunt vanaf  14.00 uur starten. Met midwinterhoornblazers en demonstratie hoorn maken en leuke dingen onderweg.

 

 

• Zaterdag 26 dec. 2e Kerstdag. 14.00 uur Koor Zonder Naam uit Dedemsvaart. Geen entree, maar wel graag een gave in de pet. Muzikant: Aalt Westerman

 

• Zaterdag 26 december: 18.30 uur Super Kerstbuffet, koud en warm buffet, Indisch buffet, ijs- en puddingbuffet. Geef u tijdig op!

 

 

• Dinsdag 29 en woensdag 30 december de Midwinterhoorntocht van de Green Shoes. Met tijdens de route heel veel amusement. Verwacht in 2 dagen: 1500 deelnemers.

 

 

• Tijdens de wintermaanden bij sneeuw: langlaufen en stepsleeën Skimateriaal is dan bij Het Boskamp te huur. Ook snert en glühwein.

 

 

• Vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2016 Toneelavond door Toneelvereniging UDI uit het Drentse Linde. Grandioos succes vorig jaar. Zorg dat u er bij bent.

 
• 2e Paasdag 2016 Eierkuul’n traditie voor de kinderen

 

 

• 2e Paasdag 2016 een optreden van het Jonkvrouwenkoor uit Zwolle. Weer zo’n topper die er voor gaat zorgen dat de tent stampvol zit.

 

Wijziging en of aanvullingen zijn mogelijk.

 

Kijk verder ook op www.dalfsennet.nl, de mooiste en meest actuele nieuwssite uit de regio