Verhalentocht: Daar heb ik nooit bij stil gestaan. Zondag 17 januari a.s. zal verhalenvertelster Greet Woortmeijer een Verhalentocht houden in het Dalfser Sterrebos. Ooit geweten dat er in het Sterrebos wilde varkens hebben gelopen, of dat er een paard getroffen is door de bliksem? Nee, loop dan mee met Greet. Zij heeft heel wat te vertellen wat u zeker nog niet wist. Zeer zeker ook interessant voor oud inwoners van Dalfsen en Hoonhorst. Iedereen is welkom.
Trek je stoute wandelschoenen aan en begin er gelijk mee om de feestkilootjes op een boeiende manier af te wandelen. Ze gaat om 14.00 uur starten bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2, tussen Dalfsen en Heino. Het zal zo’n 1,5 uur in beslag nemen. Het kost u helemaal niets. Wel gaat er een pet rond voor een vrije bijdrage.

 
U weet ‘t, als er sneeuw komt dan kunt u hier langlaufen. Er is hier voor een paar honderd mensen materiaal te huur. Ook stepslee verhuur.

 

 
Donderdag 28 januari Simultaan – Schaaktoernooi bij Het Boskamp. Bij het simultaanspel speelt een (meestal sterke) speler tegen meer dan één speler tegelijk, wat kan variëren van twee tot wel dertig of meer borden. Kom het meemaken. Tijd hoort nader.

 
Tot 15 maart is het nog mogelijk om spooktochten of radiospooktochten te houden. Heel boeiend voor uw personeelsuitje of met uw familie of vereniging. Informeer naar de mogelijkheden.

 
Toneelvereniging UDI uit Drenthe komt weer naar Dalfsen. Op Vrijdag 19 februari om 20.00 uur en op Zaterdag 20 februari om 20.00 uur komt UDI weer naar Dalfsen en wel bij Het Boskamp: Ze spelen het stuk: Extra hulp op de eerste hulp!
Dat was vorig jaar een groot succes, hier hebben we heel veel mensen echt een groot plezier mee gedaan. U kan de datums al vast gaan noteren en zorg dat u daar bij bent, want je lacht je te pletter. Kosten slechts € 6,00. Wel bij opgave vooraf.
Dat kan nu al. De eerste kaartjes vliegen al over de toonbank.
28 maart 2e Paasdag. Het traditionele eierkuul’n. Breng een gekookt beschilderd ei mee, en laat zien of jij de winnaar wordt. Deelname gratis.
28 maart 2e Paasdag. Optreden van het koor Jonkvrouwen uit Zwolle. Ze gaan om 15.00 uur beginnen. Kom op tijd, want elk jaar zit de zaal bomvol. Gratis entree, maar er gaat wel een pet rond, waarmee u mag bijdragen in de kosten.