Het is bijna een traditie aan het worden! Het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle komt 2e Paasdag wederom naar het fraai gelegen Partycentrum ‘Het Boskamp’. Zes jaar geleden werd het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle opgericht en met succes. In de regio werden reeds succesvolle optredens verzorgd. Onlangs nog in Olst, Zwolle, Hasselt en Zwartsluis. De dirigent Flip Jonkman uit Heino zou aanvankelijk alleen bij het opstarten worden betrokken, maar……hij is er nog steeds de dirigent. De instrumentale begeleiding bestaat normaal uit 2 accordeons , electrische gitaar en drums. Het geluid wordt verzorgd door Flip Teunissen. Alle songs van toen worden vnl. gearrangeerd door de dirigent. Op het programma voor 2e Paasdag staan onder meer ‘Rio’ van Maywood en ‘Mississippi’ van Pussicat. Ook liederen van The Seekers , Dana Winner, BZN en Benny Neyman zijn beslist aantrekkelijk. Ook zal een enkele smartlap niet ontbreken. En wie kent niet ‘Butterfly’?

 

De eerste sessie zal aanvangen op 2e Paasdag (maandag 2 april) om 14.30 uur in een prachtige omgeving. Drie sessies kunt U die middag verwachten. Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’ is ook zeer enthousiast door wederom de komst van ‘de Jonkvrouwen’. Hij kan zich ook nog goed herinneren toen het 5 jarig bestaan van ‘de Jonkvrouwen’ werd gevierd bij ‘Het Boskamp’. De dames zorgden toen voor veel gezelligheid. En…..dat zal 2e Paasdag zeker niet anders zijn!

De toegang is gratis! Wel wordt er ter dekking van de onkosten met ‘een hoge hoed’ rond gegaan. Een gezellig muzikaal middagje uit dus op maandag 2 april. (2e Paasdag) bij ‘Het Boskamp’. Midden ‘in de natuur’!