STERREBOS – Bij Het Boskamp in het Sterrebos beschikken zo over een megabarbecue. Deze barbecue kan met gemak 200 personen of meer aan. Onlangs huurden ze deze omgebouwde vouwcaravan van gasten die eerder dit jaar op de camping stonden. Daar was toen een hele grote vriendengroep mee bezig. Die lieten ons toen foto’s van zien. De familie Schrijver wist dat er voor het najaar nog een barbecue voor 175 personen in het boek stond. Toen is gevraagd aan mensen van die vriendengroep of deze ook te huur was. Dat was mogelijk. Er werden afspraken gemaakt. En paar dagen voor dat de barbecue plaatst zou vinden kwamen ze dus deze megabarbecue brengen, gewoon als een vouwcaravan gekoppeld aan een auto, compleet met verlichting en al.

 

Het ding ziet er prachtig uit en is ook heel praktisch. Want de deksel klap je zijwaarts open en je heb gelijk een grote tafel van een paar vierkante meter. Op de vraag of deze ook te koop was, kwam er een aantrekkelijk vraagprijs. Dus, ze hoefden het niet meer op te komen halen,  en de mannen van de vriendengroep gingen met de gevraagde centjes huiswaarts.

 

Een nieuwe aanwinst voor Het Boskamp. Juist omdat ze heel veel doen in barbecues, ook buiten de deur en dan met name op de camping, waar in 1 weekeind soms wel tien verschillende reünies plaatst vinden. Het is ondertussen al verschillende keren naar tevredenheid in gebruik geweest. Deze mega barbecue is ook te huur voor bv. voetbalclubs of een straa- of buurt feest, personeelsfeest of noem maar op. Ze gaan nog een stapje verder, als ze de opgemaakte schalen vlees en slalades ook mogen leveren, dan betaal je niet eens huur. En dat kan bij grote partijen al vanaf €15,00 p.p. Het is maar net wat voor samenstelling je afspreekt.