DALFSEN – STERREBOS – Radiospooktocht: Een nieuwe buitenactiviteit bij Partycentrum Het Boskamp voor in de donkere maanden. Nu de dagen korter worden en het ’s avonds vroeg donker wordt zijn buiten activiteiten wat lastiger, zeker in het donker. Het team van het Boskamp bedacht daarom iets nieuws om toch van het buiten zijn te kunnen genieten.

In goede samenwerking met de beheerder van Camping Starnbosch mag er in de donkere uren gebruik gemaakt worden van dit 8 hectare grote terrein voor de organisatie van een radiospooktocht.

 

Een radiospooktocht, gevuld met elektronische (schrik) effecten is de nieuwste loot aan het programma van alle vossenjacht – en alle andere activiteiten, die overigens gewoon op het programma blijven staan.

 

Wat kunt u van deze activiteit verwachten, waar verrassende effecten in donker, spanning en griezelen op het menu staan?

Leidraad van het avontuur is een plots opgedoken oude mythe uit de regio, waar tot op heden een aantal onopgeloste vragen over bestaan.

De deelnemende groepen proberen hier tijdens het spel antwoorden op te vinden.

Na een voorafgaande instructie in het Boskamp, die u in de stemming brengt, gaat u met de radiopeiler op pad om een weg in het duister te vinden.

Onverwachte zaken proberen u van de wijs te brengen………….

Zaklampen mogen tijdens deze tocht niet mee.

 

De activiteit duurt anderhalf tot twee uur. Alle activiteiten gaan altijd samen in combinatie met een van onze buffetten.

Radiospooktochten zijn mogelijk vanaf 1 november tot 15 maart.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met het Boskamp.

 

De kosten van deze activiteit:

tot 40 personen 150,– + 25  euro terreinhuur

van 40 – 60 personen 200,– + 25 euro terreinhuur

van 60 – 80 personen 300,00 + 25 euro terreinhuur.

boven de 80 personen 300,00 + 25 euro terreinhuur.

Deze tarieven zijn puur voor de organisatie van deze activiteit.

Dus dat is excl. consumpties en eten.

Of kijk op www.hetboskamp.nl

Het Boskamp

Sterreboweg 2

7722 KG Dalfsen

Tel. na 13.00 uur 0529 – 431712

Mail info@hetboskamp.nl