DALFSEN – Zondagmiddag  23 augustus was er bij Het Boskamp in Dalfsen een heerlijk optreden van “de Bent Zonder Vent”. Zes temperamentvolle muzikale tijgers (dames tijgers) met een enorme drive om muziek te maken komen de boel plat spelen. De drummer, de gitaristes, basgitariste en twee zangeressen repeteren wekelijks en krijgen een geweldige kick van een lekker optreden.

De Bent Zonder Vent is een coverband en laat zich muzikaal coachen en de arrangementen schrijven door een professional. Van elk optreden maakt de band een feest met een breed repertoire dansmuziek, van disco, soul, rock en funk. Een greep uit het repertoire: Knock on wood, Let’s stick together, Fire, I feel good, Soulman, Proud Mary, Jailhouse Rock, Sweet home Chicago, I’ve got the music in me, Neh nah neh na, Walking on sunshine, I Wish, Son of a preacher man, Stil in mij, Modern World, Play that funky music, ….

De Bent Zonder Vent onderscheidt zich door het aanstekelijke enthousiasme dat de band uitstraalt tijdens concerten en interactie met het publiek. Lol en samen heerlijke muziek maken staat bij deze dames bovenaan en dat stralen ze ook uit ! U gaat ze zeker een keer weer meemaken bij het Boskamp. Klik hier voor meer foto’s gemaakt door Johan Bokma