Op zondag 15 maart zal Manon Bosch een optreden verzorgen bij Het Boskamp in het Sterrebos.
Manon Bosch, afkomstig uit het Overijsselse Den Ham zal gezien haar jeugdige leeftijd
(bijna 20 lentes) vooral ook jeugdig publiek gaan trekken, maar iedereen is natuurlijk welkom.
Om 16.30 uur gaat haar optreden beginnen.

Ze kan zichzelf op akoestische gitaar begeleiden en dat doet ze super goed. Niet voor niets heeft ze in Ommen The Voice of Ommen gewonnen. Kom genieten van deze dame met haar gezellige accent.
U hoeft geen entree te betalen, maar u kunt uw waardering uiten door een gift te doen in een pet die voor haar rondgaat. Het wordt weer een gezellige zondagmiddag daar in Het Boskamp. U kunt het vinden aan de Sterrebosweg no 2 tussen Heino en Dalfsen.

Nog net geen 20 jaar is deze Verpleegkundige in opleiding. Al vanaf haar 16e zingt en speelt ze gitaar.
Dat dit niet onopgevallen is gebleven, blijkt uit de behoorlijke staat van dienst die zij inmiddels heeft. Als support act tourde ze met Rich Wyman (US), stond al op diverse grote podia tijdens festivals en in september van dit jaar staat ze als vaste support act op diverse podia en zalen verspreid over Nederland met de legendarische Hans Vermeulen (Sandy Coast).

Haar inspiratiebron ligt in de country, echter heeft ze een breed repertoire met nummers van
o.a. Bon Jovi, Prince, Coldplay, Bruce Springsteen en vele anderen.
Niet alleen een leuke verschijning en een dijk van een stem,maar ook de wijze waarop zij (schijnbaar moeiteloos) het publiek boeit met haar grappige korte verhaaltjes en opmerkingen tussen de nummers door, maken haar optredens uniek en meer dan de moeite waard om bij te wonen.

Op zondag 15 maart speelt Manon in Partycentrum Het Boskamp te Dalfsen, vanaf 16.30 uur.

Zie ook:
www.manonbosch.nl