DALFSEN – Op zondagmiddag 6 december is het weer zo ver! Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is het begin december Feest bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Ook nu weer wordt deze middag muzikaal verzorgd door het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren. Om 14.30 uur zijn er de eerste klanken van ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren onder leiding van Flip Jonkman uit Heino met instrumentale ondersteuning van 3 accordeons, gitaar, soxofoon en drums.
Het aanbod van liederen is zeer gevarieerd. Na een instrumentale opening volgt eerst het ‘Stuwzangerslied’ welke geschreven is door Wim Grondhuis uit Raalte. Solisten zijn te horen in ‘Roll Allabama Roll’, ‘Junge komm bald wieder’, ‘Rum uit Jamaica’ , ‘Sierra Madre’ , ‘De oude man en de zee ‘ en ‘de Woonboot’.
Ook een echte Deutsche schlager als ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ staat op het programma. Een succeslied van ‘de Stuwzangers’ is zeker wel ‘The Rose of Allendale’.

 

 

In totaal zijn er drie sessies te verwachten op zondagmiddag 6 december 2015.
Aanvang 14.30 uur. U hoeft geen entree te betalen, maar verwachten wel een gulle gave in de pet die rond gaat om de kosten te drukken.
Wees op tijd, want vol = vol