Nieuwe Spelregels ganzenbordop onze allernieuwste placemats

Leuk dat u het ganzenbord ‘Het Boskamp’ gaat spelen. U heeft één pion per persoon en een dobbelsteen nodig. De oudste speler mag beginnen. Bij elke beurt wordt de dobbelsteen gegooid en de pion mag het aantal gegooide ogen lopen op het ganzenbord. Onderstaand staan de opdrachten per vakje waar u op uitkomt. Om Ganzenbord te winnen moet er bij de laatste worp het goede aantal ogen worden gegooid om op vakje 20 te komen. Wordt er door u teveel gegooid moet de pion het aantal vakjes terug worden geplaatst. De eerste speler die op vakje 20 Bakhuis Hartje Lenthe terecht komt wint het spel.

Veel speelplezier!

1. Bij Klussenbedrijf P. Zwakenberg hebben ze van opgravingen geen kaas gegeten, maar geen klus is te gek. U helpt de harde werker een handje, sla een beurt over!
2.

 

Op Dalfsennet.nl is al het nieuws van Dalfsen en omgeving te vinden en natuurlijk waren de opgravingen ook hier niet te missen. Maar ook de lekkere aanbiedingen van het Boskamp staan erop, noem 5 gerechten die op de menukaart van het Boskamp staan, (maar houd de menukaart dicht!) als dit lukt mag u naar Bartels woningstoffering (nr. 7).
3.

 

Bosch Schilders- en afwerkingsbedrijf. Net van start, maar rust maar even uit!

Bij uw volgende beurt weer nieuwe kansen.

4. Bij het Vossenspan hebben de paarden de vaart erin, ga nogmaals het aantal gegooide ogen vooruit.
5. Ardesch interiors. Een prachtige zaak met een uitgebreid assortiment wonen/werken/slapen en uitstekend advies. Even hier bij stil staan. Beurt overslaan.
6. Karba recreatiecentrum. In volle vaart gaat u vooruit, neemt u de binnenbocht en vliegensvlug mag u verder naar rijschool Buurman & Buurman (nr. 11).
7. Bartels woningstoffering is ook onder de indruk van de opgravingen, samen bekijken jullie de bezienswaardigheden. Vergeet niet dat u de volgende beurt weer verder mag!
8. MM Travel maakt met u een ritje naar de opgravingen, u loopt vertraging op in het spel.

Ga terug naar Klussenbedrijf P. Zwakenberg (nr. 1)

9. Dierenbegraafplaats Vennenberg. Op deze begraafplaats kan uw bevriende huisdier worden begraven.

Tijd om daar even bij stil te staan. Sla twee beurten over.

10. Van der Vegt Interieurbouw. Volwassenen: zeg een gezegde die over eten(swaren) gaat Kinderen: noem 3 snacks die te verkrijgen zijn in de nieuwe snackbar van het Boskamp. Gelukt? Dan mag u de volgende beurt verder, als het niet is gelukt, slaat u een beurt over!
11. Rijschool Buurman & Buurman. Even de theorie opfrissen. Een beurt overslaan.
12. Boomkwekerij H. Veldhuis. Noem 3 soorten bomen waarvan de vruchten eetbaar zijn, als dit lukt mag u nogmaals het aantal gegooide ogen vooruit. Als het niet gelukt is, moet u het aantal gegooide ogen weer terug.
13. Tankstation Rondweg Dalfsen. Tijdens het tanken gedacht aan een wandeling door het Sterrenbos bent u de tijd vergeten. Sla een beurt over.
14 Pekkeriet Dalfsen graaft regelmatig in de grond, maar ze zullen nog nooit een eeuwenoude trechterbeker en andere oude sierraden/schatten hebben gevonden. Bekijk de mooie opgravingen eens op uw placemat en ga ook gelijk een stapje vooruit naar Goudzwaard makelaardij!
15. Goudzwaard makelaardij. Staat open voor al uw woningvragen. Dat is doen ze al van alle tijden.

Een beurt overslaan om over uw woonwensen na te denken.

16. Sonodruk. Gefeliciteerd, u bent bij onze drukker aangeland. Zij maken er altijd iets moois van.

Ga door naar Bakkerij van der Most vakje 19 om dat te vieren.

17. Electro Centrum Lemelerveld het adres om over moderne electronica te beschikken.

Wel een beurt wachten om alles uit te kunnen proberen.

18. Loonbedrijf Velthuis is een uitstekend bedrijf als je landbouw werkzaamheden moet laten verrichten. Als beloning mag je een vakje vooruit.
19. Bakkerij van der Most maakt van brood en gebak een waar huzarenstukje. Om daar te kunnen komen is het wenselijk dat u terug gaat naar Tankstation Rondweg Dalfsen (vakje 13).
20. Hoera u bent op het eindpunt aangeland. Dat is niet zo maar iets. Lekker uitrusten in het Bakhuis Hartje Lenthe. Genieten van de wel verdiende overwinning.