Voor de 6e x naar Het Boskamp!
– gezellige muzikale middag met de Stuwzangers –

Heino/Dalfsen Op zondagmiddag 11 december is het weer zo ver! Voor het zesde achtereenvolgende jaar komen de Stuwzangers uit Vilsteren begin december wederom naar Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen.
Het belooft een feestelijke muzikale middag te worden. Aanvang 14.30 u.

 

Ieder jaar is het feest bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen middenin de mooie bosrijke omgeving van het Sallandse landschap. Want….dan komt traditiegetrouw het Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren o.l.v. de Heinose dirigent Flip Jonkman op bezoek. Om 14.30 u. zijn de eerste klanken te horen – na een instrumentale opening – van het zo succesvolle Stuwzangerslied waarvan de tekst werd geschreven door Raaltenaar Wim Grondhuis.
Dat de Stuwzangers succesvol zijn, blijkt zeker wel uit het aantal optredens. Dit jaar passeerden maar liefst 42 optredens!
Het koor wordt in Het Boskamp ondersteund door 4 accordeons, gitaar en drums. Willy Schrijver van Het Boskamp adviseert wel om op tijd te komen. Het kan wel eens vol worden gezien de ervaringen van vorige edities. Hij heeft er weer veel vertrouwen! Het wordt wederom super liet hij de redactie weten.

Aanvang zondag11 december om 14.30 u. De toegang is gratis maar er wordt met de pet rond gegaan. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Veel gezelligheid begin december bij Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen.