DALFSEN – VILSTEREN – STERREBOS – Op zondagmiddag 11 december a.s.  is het weer zo ver. Voor het 6e achtereenvolgende jaar is het in december feest bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Ook nu weer wordt deze middag muzikaal verzorgd door het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren.

 

Om 14.30 u. zijn er de eerste klanken van ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren o.l.v. Flip Jonkman uit Heino met instrumentale ondersteuning van 3 accordeons, gitaar, saxofoon en drums.

Het aanbod van liederen is ook nu weer zeer gevarieerd. Na een instrumentale opening volgt eerst het ‘Stuwzangerslied’ , welke geschreven is door Wim Grondhuis uit Raalte. Solisten zijn te horen in ‘Roll Allabama Roll’, ‘Junge komm bald wieder’, ‘Rum uit Jamaica’ , ‘Sierra Madre’ , ‘De oude man en de zee ‘ en ‘de Woonboot’.

Ook een echte Deutsche schlager als ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ staat op het programma. Een succeslied van ‘de Stuwzangers’ is zeker wel ‘The Rose of Allendale’.

 

In totaal zijn er drie sessies te verwachten op zondagmiddag 11 december 2016. Aanvang 14.30 u.

 

De familie Schrijver van ‘Het Boskamp’ adviseert om op tied te komen. Het kan wel eens heel gezellig worden, evenals de vorige edities. En… ze hopen op een groot feest zo bijna halverwege december. Aan ‘de Stuwzangers’ zal het niet liggen! U hoeft niet te reserveren.

En aan Het Boskamp ook niet. Iedereen mag daar bij zijn en ook nog eens gratis. Het Boskamp betaalt de kosten en u zelf de consumpties en na de tijd het eten.