Zo aan het einde van het vakantieseizoen kwam er zaterdag 15 augustus nog een knaller. Een karaokeavond, min of meer als afsluiting van het hoogseizoen.(het begin van een nieuwe periode) Het werd meteen de aller gezelligste avond van deze hele vakantie periode. De sfeer zat er prachtig in, menigeen greep de kans om de microfoon te pakken te krijgen. Zie het maar als afsluiter van het hoogseizoen, want het echte seizoen op de hier naast gelegen camping Starnbosch, is nog lang niet ten einde. Laat het weer maar een paar dagen iets minder worden, maar vanaf woensdag is het weer gewoon zomer.

 

Nu kan de softijsmachine na weken van overuren, ook even weer wat tot rust komen. Ook de fietsers en de wandelaars, met name de licht grijze golf, gaan nu genieten in een periode dat het wat rustiger wordt. Want vanaf maandag beginnen de eerste scholen al weer, dat betekent volop aandacht voor deze nieuwe groep bezoekers. Vanaf nu gaan de tosti,s en de seniorenplate’s en de seniorencoupe’s weer massaal over de toonbank.

Ook gaan nu de eerste familiefeestje weer beginnen en gaan personeelsverenigingen weer aan de slag om weer leuke evenementen uit te zoeken voor komend nazomer, najaar en de winter. En heel vaak komen ze dan bij het Boskamp terecht, omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn, niet alleen in het eten maar ook in de activiteiten. Ook gaat onze catering , het leveren van buffetten aan huis of aan de bedrijven gewoon het hele jaar door.

Daarnaast staan er nog een leuke grotere evenementen op stapel, soms die we zelf organiseren en soms door anderen, waar u van harte welkom bent om deze te gaan bezoeken.

We noemen er alvast een paar:

12 september: proef Dalfsen

24 oktober: de nacht van de nacht (wel met opgave)

6 december: optreden van de Stuwzangers

13 december: de jaarlijks Sterrebos-midwinterwandeling met midwinterhoornblazers

26 december: optreden van”het koor zonder naam” met Gert Timmerman jr.