Eindstand Gemeente Dalfsen: verkiezing de leukste van Dalfsen. Door middel van stemmen van kiezers, hebben de stemmers al voor het derde jaar achter elkaar er voor gezorgd dat Het Boskamp ook nu weet het leukste restaurant van Dalfsen is geworden.

Dit is de eindstand van 10 november 2015.  Er zijn 2 ranglijsten: 1. gebaseerd op het aantal stemmen 2. gebaseerd op het gemiddelde rapportcijfer. In iedere gemeente zijn er twee winnaars: het restaurant met de meeste stemmen en het restaurant met de hoogste waarderingscijfers (dit kan natuurlijk ook hetzelfde restaurant zijn!). Er zijn wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden. De gemeentewinnaars zijn in de ranglijsten aangeduid met een smiley. Wanneer er geen smiley wordt getoond in de gemeente is er helaas geen restaurant die minimaal 50 stemmen heeft behaald, die nodig zijn om kans te maken op de titel. Er is dan geen gemeentewinnaar in de gemeente.

De complete eindstand, inclusief scores wordt direct na de Award Uitreiking gepubliceerd. Tot die tijd blijft dat nog even spannend omdat tijdens de Award Uitreiking de provinciewinaars en de landelijke winnaar bekend worden gemaakt.