Foto: eigen geleverde foto

Het Sterrebos bestaat dit jaar 300 jaar, dat vieren we op allerlei manieren. Zo zullen we zondagmiddag 22 maart a.s. in Het Boskamp Nederlandstalige liedjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70 zingen. Ook gaan we dan een nieuw Sterreboslied zingen. Want Wim beleeft hier zelf ook plezier aan.

Dat doen we onder leiding van Wilhelmus van Krass’Ouwe, die alle teksten voor ons op een groot scherm projecteert, zodat we goed mee kunnen zingen met o.a. Aan de Amsterdamse Grachten, Een stekkie van de fuchsia en Als de klok van Arnemuiden, enz., enz.

Wilhelmus van Krass’Ouwe is een neef van Wilhelmus van Nassouwe, die van het grote volkslied. Maar deze is van de kleine volksliedjes en gelukkig woont hij hier in Dalfsen, dus daar kunnen we nog vaak plezier aan beleven. Kijk maar even voor de liedjes op www.wilhelmusvankrassouwe.nl

Reken er op dat het ouderwets gezellig gaat worden die zondagmiddag. U komt toch ook de 22e maart? Hij gaat om 16:30 uur van start, als u er dan ook bent hoeft hij op niemand te wachten! Kosten? Geen, maar ze gaan wel met de pet rond voor Wim.