DALFSEN – A.S. Zondag 23 augustus is er bij Het Boskamp in Dalfsen een heerlijk optreden van “de bent zonder vent”. Zes temperamentvolle muzikale tijgers (dames tijgers) met een enorme drive om muziek te maken komen de boel plat spelen. En als het net zo mooi weer is als nu, kan dat buiten gebeuren op het terras. De drummer, de gitaristes, basgitariste en twee zangeressen repeteren wekelijks en krijgen een geweldige kick van een lekker optreden.

De Bent Zonder Vent is een coverband en laat zich muzikaal coachen en de arrangementen schrijven door een professional. Van elk optreden maakt de band een feest met een breed repertoire dansmuziek, van disco, soul, rock en funk. Een greep uit het repertoire: Knock on wood, Let’s stick together, Fire, I feel good, Soulman, Proud Mary, Jailhouse Rock, Sweet home Chicago, I’ve got the music in me, Neh nah neh na, Walking on sunshine, I Wish, Son of a preacher man, Stil in mij, Modern World, Play that funky music, ….

De Bent Zonder Vent onderscheidt zich door het aanstekelijke enthousiasme dat de band uitstraalt tijdens concerten en interactie met het publiek. Lol en samen heerlijk muziek maken staat bij deze dames bovenaan en dat stralen ze ook uit !

Kom het a.s. zondag meemaken bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen. Ze treden op van 14.30 uur tot 17.30 uur. U hoeft geen entree te betalen. Wel gaan ze met de pet rond om de kosten wat te drukken.