Stamppotbuffet

Start / Eten en drinken / Stamppotbuffet
buffet 26,00
caret-down caret-up caret-left caret-right
M.H. Iedema

Geweldige ontspannen verjaardag voor groot en klein. Zeer accurate afrekening. Betrouwbaar adres voor een feest. Uitstekende keuken. Erg prettige bediening.

Wil je meer informatie of direct reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712

    Ook lekker

    Bekijk ook eens deze menu's

    Superbrunch

    brunch 31,75

    Onze superbrunch is voor de grote eters en mensen die niet kunnen kiezen. Je hoeft namelijk niet te kiezen, want je krijgt het gewoon allemaal. Ook erg geschikt na een van onze sportieve activiteiten in de buitenlucht waar je flinke trek van hebt gekregen. We garanderen je dat je vol(daan) naar huis gaat!

    Koksbuffet

    buffet 38,00

    Zelf uitgebreid koken is super leuk, maar vaak maak je toch je dagelijkse maaltijd even snel klaar. Onder leiding van onze koks en in een professionele keuken heb je alle tijd en ga je als groep aan de slag om je eigen maaltijd op tafel te zetten. Om er daarna lekker ontspannen van te genieten!

    Megapangourmet

    Megapan-gourmet

    buffet 32,00

    Barbecueën is in de zomer vaak een grote hit, maar wij hebben iets dat minstens zo leuk is: een megapan! Met z’n allen sta je gezellig om een enorme koekenpan heen en bakken maar. Vlees, eitje, groenten, alles kan. Wij zorgen voor extra bijgerechten en een verkoelend toetje.