Biertapwedstrijd

Start / Activiteiten / Biertapwedstrijd
binnen 3,00

Dit is een enorm leuke activiteit voor iedereen die altijd al eens zelf een biertje heeft willen tappen. Maar ook voor de ervaren tappers, want het is tenslotte een wedstrijd. Wie van de groep tapt het beste pilsje? Na een korte uitleg en demonstratie tapt iedere deelnemer een glas bier voor een strenge doch rechtvaardige jury. Die jury geeft alle deelnemers punten op verschillende onderdelen. Uiteindelijk blijven de drie beste tappers over en die gaan met elkaar de strijd aan. Wie wint uiteindelijk deze grappige wedstrijd en gaat met een diploma naar huis?

Bij deze activiteit gaat het erom de horeca eens van de andere kant te leren kennen. Het duurt ongeveer een half uur en je betaalt als groep alleen voor de getapte biertjes. Je kunt de biertapwedstrijd combineren met bijvoorbeeld een bittergarnituur of aansluitend van een lekkere maaltijd genieten.

ACTIVITEIT DETAILS

Prijs per biertje:
3,00
Tijdsduur:
0.5
Altijd al eens een biertje willen tappen? Dan is dit je kans! Het is een echte wedstrijd compleet met jury en trotse winnaar. Prima te combineren met lekkere hapjes of een maaltijd na afloop.

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een buffet.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Herman Nijenhuis

Ik heb bij "Het Boskamp" mijn verjaardagsfeestje gevierd met ca. 75 personen. Vooraf met de heer Schrijver het één en ander besproken en ik moet zeggen dat onze afspraak heel goed is nagekomen. Een ontzettend goede service en bijna alles is mogelijk. Het was er erg gezellig en het eten wat heel lekker. Je voelde dat het hele team van "Het Boskamp" je een onvergetelijke dag wenste te bezorgen, hetgeen hen heel goed is gelukt. Echt een aanrader.

Wil je meer informatie over deze activiteit?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712

  Andere activiteiten

  Ook leuk om te doen!

  Radio Vossenjacht

  Radiovossenjacht

  buiten 100,-

  Vossenjacht maar dan met behulp van moderne techniek. Ga op pad met een ontvangertje en zoek de zenders die verstopt zitten. We hebben verschillende varianten van dit spel, dus je kunt kiezen wat helemaal bij jou past!

  Klompen schilderen

  Klompen schilderen

  binnen 10,00

  Een leuke activiteit voor groepen die creatief bezig willen zijn. Je kunt je eigen klompen beschilderen, zoals je zelf wilt. Inspiratie genoeg in de omgeving.

  K(l)ompasloop

  buiten 4,25

  Loop je wel eens op klompen? Omdat klepperend en stampend door het bos struinen echt heel leuk is, kun je onze kompasloop ook op klompen doen. Onderweg zoeken en puzzelen en genieten van een streekborreltje. En er is ook nog iets met een rollator. Kortom: een hilarische activiteit.