Biertapwedstrijd

Start / Activiteiten / Biertapwedstrijd
binnen 2,35

Dit is een enorm leuke activiteit voor iedereen die altijd al eens zelf een biertje heeft willen tappen. Maar ook voor de ervaren tappers, want het is tenslotte een wedstrijd. Wie van de groep tapt het beste pilsje? Na een korte uitleg en demonstratie tapt iedere deelnemer een glas bier voor een strenge doch rechtvaardige jury. Die jury geeft alle deelnemers punten op verschillende onderdelen. Uiteindelijk blijven de drie beste tappers over en die gaan met elkaar de strijd aan. Wie wint uiteindelijk deze grappige wedstrijd en gaat met een diploma naar huis?

Bij deze activiteit gaat het erom de horeca eens van de andere kant te leren kennen. Het duurt ongeveer een half uur en je betaalt als groep alleen voor de getapte biertjes. Je kunt de biertapwedstrijd combineren met bijvoorbeeld een bittergarnituur of aansluitend van een lekkere maaltijd genieten.

ACTIVITEIT DETAILS

Prijs per biertje:
2,35
Tijdsduur:
0.5
Altijd al eens een biertje willen tappen? Dan is dit je kans! Het is een echte wedstrijd compleet met jury en trotse winnaar. Prima te combineren met lekkere hapjes of een maaltijd na afloop.

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een buffet.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Herman Nijenhuis

Ik heb bij "Het Boskamp" mijn verjaardagsfeestje gevierd met ca. 75 personen. Vooraf met de heer Schrijver het één en ander besproken en ik moet zeggen dat onze afspraak heel goed is nagekomen. Een ontzettend goede service en bijna alles is mogelijk. Het was er erg gezellig en het eten wat heel lekker. Je voelde dat het hele team van "Het Boskamp" je een onvergetelijke dag wenste te bezorgen, hetgeen hen heel goed is gelukt. Echt een aanrader.

Wil je meer informatie over deze activiteit?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712

Andere activiteiten

Ook leuk om te doen!

Konijnenjacht

Konijnenjacht

buiten 100,-

Ga je mee op konijnenjacht? In de omgeving van Het Boskamp zijn konijnen uitgezet die uitgerust zijn met een zendertje. (Wees gerust, ze zijn niet echt). Je gaat de dieren zoeken met behulp van een ontvanger met koptelefoon, zodat je hun geluiden kunt traceren. Hoe sneller je bij een konijn aankomt, hoe meer punten je scoort.

Nordic Walking

Nordic walking

buiten 2,50

Combineer een prachtige tocht door het Vechtdal met een hele gezonde manier van bewegen: Nordic Walking. Wij verhuren stokken en geven je vooraf (indien nodig) instructie. Na afloop van de wandeling ben je erg welkom in ons restaurant voor een hapje en een drankje.

Klootschieten

Klootschieten

buiten 2,50

Iedereen heeft wel eens van klootschieten gehoord, maar heb je het ook al gespeeld? Ja? Dan wil je vast nog een keer. Is het antwoord nee? Dan moet je het echt een keer doen. Het is op zich een vrij simpel spel, maar het parcours door het bos met allemaal natuurlijke obstakels maakt het toch best lastig. En het is vooral heel erg leuk!