Boswachtersarrangement

Start / Activiteiten / Boswachtersarrangement
buiten 27,50

Het uitgestrekte bos rondom Het Boskamp leent zich heel goed voor een spannende konijnenjacht. Die konijnen hebben zich natuurlijk goed verstopt en met behulp van een peilzender en ontvanger zijn ze aan de hand van hun verschillende geluiden op te sporen. Ieder gevonden konijn levert punten op. Deze leuke activiteit kan ook in het donker, met zaklamp.

Na afloop staat er een heerlijke Boswachtersmaaltijd voor je klaar. Bourgondisch eten, zonder bestek met alleen een steakmes. Je krijgt geen servet maar een theedoek, het stokbrood moet je zelf kapot scheuren en de soep mag je slurpen. Alles wordt geserveerd in een speciaal aardewerken servies. En terwijl je lekker geniet van alle lekkernijen, zorgen wij nog voor een paar leuke verrassingen!

ACTIVITEIT DETAILS

Prijs p.p.:
27,50
Tijdsduur:
3
Het boswachtersarrangement is een combinatie van een spannende konijnenjacht en een Bourgondische maaltijd. Eerst konijnen zoeken in het bos en daarna lekker met je handen eten. Plezier verzekerd!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Miny Nijboer

Vaak wandelen we in Het Sterrebosch en we komen dan gegarandeerd uit bij Restaurant/Partycentrum Het Boskamp. Deze plek is een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Het team van Het Boskamp barst van de nieuwe ideeën, zoals recentelijk: live muziek op een aantal zondagmiddagen. Bij Het Boskamp waren toch al onnoemelijk veel activiteiten en arrangementen voor individu en groep. De keuken was vanouds al vermaard vanwege de snert en de balkenbrei. En dat is nog steeds zo: Het Boskamp heeft een zeer uitgebreide menukaart. Het personeel in het Restaurant en in de Keuken en ook de Leiding doet er letterlijk alles aan om het de gast naar de zin te maken. Kort gezegd: NIETS DAN LOF!

Wil je meer informatie over deze activiteit?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0529 - 431712

Andere activiteiten

Ook leuk om te doen!

Klompen schilderen

Klompen schilderen

binnen 8,75

Een leuke activiteit voor groepen die creatief bezig willen zijn. Je kunt je eigen klompen beschilderen of een mooi schilderij maken op doek. Inspiratie genoeg in de omgeving.

Goud zeven

Goud zeven

buiten 1,50

Als een schatzoeker op jacht naar goud en zilver, dat verstopt zit tussen het zand. Een schep en een zeef zijn je gereedschap. Het is hard werken om rijk te worden!

Konijnenjacht

Konijnenjacht

buiten 2,50

Ga je mee op konijnenjacht? In de omgeving van Het Boskamp zijn konijnen uitgezet die uitgerust zijn met een zendertje. (Wees gerust, ze zijn niet echt). Je gaat de dieren zoeken met behulp van een ontvanger met koptelefoon, zodat je hun geluiden kunt traceren. Hoe sneller je bij een konijn aankomt, hoe meer punten je scoort.