Er komt weer leven in en rond Het Boskamp!

Start / Nieuws / Er komt weer leven in en rond Het Boskamp!

We laten eens weer iets van ons horen, want het lijkt er op dat er binnenkort weer leven komt in en rond Het Boskamp!  

Het was zondag 15 maart, de dag dat er eigenlijk een Brassband een optreden zou geven. Enkele leden van deze band werkten in de zorg en hun werkgevers vonden het niet kunnen dat ze in een menigte gingen optreden. De band moest echter het optreden afzeggen. We wisten toen nog niet wat ons boven de pet hing. 

 

Diezelfde zondag kregen we om 17.00 uur te horen dat de minister president al om 18.00 uur verplichte om alle horeca in Nederland te sluiten.

Daar sta je dan. We voelden het al wel aankomen dat die sluiting niet voor 1 dag zou zijn. Nog dezelfde avond hebben we alle schilderijen van de muur gehaald. Schilderijen van mevr. Nienke van de Molen die juist sinds 3 dagen hier een expositie had. Op maandagmorgen zijn we gelijk verf gaan halen om de boel eens  grondig aan te pakken.  Dat verf halen deden we al heel vroeg, want we waren best bang dat we mogelijk niet eens meer de weg op mocht en of dat het zelfs  verboden werd een winkel te bezoeken.

Eerst alle muren van de zaal,  de houten vloer rond de bar. Aansluitend de hal en de toiletten (ondertussen zij n we al 3 weken verder) vervolgens de 2 magazijnen.

 

Toen de snackbar (ook  een week werk) binnen –  en buitenkant. Gelukkig hebben we de weekeinden nog wel leuk door kunnen draaien met afhaal maaltijden, ook voor gasten uit de omgeving. En gaandeweg begon het campingseizoen ook te lopen,  zodat we in de weekeinden de snackbar ook konden open doen. Dit voor het afhalen van maaltijden en snacks. Nu staat ,  als wij dit schrijven ,  Hemelvaart

Voor de deur en daarna Pinksteren. Dat is normaal een topperiode. Nu zal dat anders zijn. Nog steeds lopen we dagelijks met de kwasten en de rollers te zwaaien. Vandaag is de koelcel helemaal geschilderd. En morgen worden de verplaatsbare schermen onder handen genomen en gaan we geleidelijk buiten verder. De boel even flink opfrissen.

Het terrasmeubilair moet nog schoon en er moeten weer spiksplinternieuwe parasols in elkaar worden gezet. Ook 5 nieuwe lounges setjes moeten worden geplaatst, maar dat gaan we doen kort voor dat we echt open mogen. De plantenbakken staan al vrolijk klaar met nieuwe bloemetjes.

Helaas kunnen we op dit moment nog geen reserveringen doen ,  omdat we nog niet duidelijk in beeld hebben wat er straks allemaal kan en mag.

Naast Het Boskamp houden we ons ook nog bezig met het beheren van een nieuwssite voor Dalfsen. Dat is www.dalfsennet.nl , ga daar eens kijken voor de gein en klik in het zoekbalkje rechts boven even “het boskamp ” in. Dan kan u zien dat we niet stil hebben gezeten de laatste tijd. En dat geldt ook voor onze buurman, kijk dan ook even in dat zoekbalkje bij camping Starnbosch.

Maar we hopen natuurlijk heel erg graag u weer te mogen verwelkomen bij Het Boskamp. Maar kom nog maar niet allemaal tegelijk.

Hieronder geven we weer welke afhaal maaltijden we elk weekeinde aanboden en ook nu nog steeds elk weekeind aanbieden.  Maar wel even vooral reserveren en een tijd afspreken.

https://www.dalfsennet.nl/nieuws/389037/niet-alleen-het-komend-weekeind-maar-ook-op-5-mei.html

Heel graag tot ziens !

Fam Schrijver en alle medewerk ( st ) ers van het Boskamp