Kerstbuffet bij Het Boskamp

Start / Kerstbuffet bij Het Boskamp

Kerstarrangementen bij Het Boskamp

Tweede kerstdag kunt u zich laven aan een gezellige kerstsfeer midden in natuurgebied het Sterrenbosch bij Partycentrum Het Boskamp waar er heerlijke kerstarrangementen worden aangeboden. (Eerste kerstdag zijn we gesloten)

Kerst in het Sterrenbosch doet menigeen denken aan kunstenaar Anton Pieck. Zijn nostalgische schilderachtige taferelen spelen zich vaak af in een sprookjesbos. Te vergelijken met misschien wel het Sterrenbos bij Dalfsen, oorspronkelijk bestaand uit grove en fijne dennen ofwel sparren, met een zeventiende eeuwse Saksische boerderij die de naam Starnbosch draagt. Het ultieme romantische decor voor kerst!

In dit decor wordt u het eerste arrangement overdag aangeboden, het tweede ’s avonds. In dat laatste geval biedt het u de gelegenheid om overdag bijvoorbeeld een stevige boswandeling te maken. Er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel wandelaars, fietsers als Nordic Walkers.

En om nog even op Anton Pieck terug te komen, dan is het plaatje niet compleet zonder sneeuw. Stelt u zich eens voor dat u dan ook nog lekker in het bos sleetje kunt rijden met de kinderen, met een stepslee een tocht kunt maken of kunt gaan langlaufen! Dat zou helemaal geweldig zijn.

Het arrangement

Om 17.30 uur is de aanvang van het Super Kerstbuffet, waar u wel voor moet reserveren!

Dit buffet bestaat uit:
Te beginnen met soep en stokbrood keuze uit mosterdsoep of champignonsoep

Een Indisch buffet:
Stokbrood met kruidenboter, bami goreng, nasi met kippenvlees, atjar tjampoer, foe yong pangxie, saté met satesaus, mini loempia, kroepoek, Indische gehaktballetjes, koeloeyuk, daging rendang en babi pangang.

Een Koud buffet:
Stokbrood, kruidenboter, Franse kaasjes, paté,
verschillende soorten salades: huzaren-, kip-kerrie-, zalm-, tonijn-, rundvlees-, kartoffel- en selleriesalade, gevuld eitje, beenham, haring, gerookte makreel, stoofpeertjes en eigen gemaakte, verse rauwkostsalade.

Warm buffet:
Verschillende soorten aardappelen, onbeperkt patat, div. warme groentes, gehaktballetjes, warme kipfilet, spareribs, schweinehaxe, kipwings,, biefstuk, spekjes, plakjes warme beenham en onze huisgemaakte balkenbrij.

Natuurlijk volgt er nog een uitgebreid nagerechtenbuffet bestaande uit verschillende soorten ijs. Er komt ook advocaat (voor de volwassenen) en chocoladesaus op tafel, verschillende soorten bavarois, verse vruchten, cocktailfruit en slagroom.
Neem zo veel u lust.

Prijs volwassene: € 35,00
Kinderen tot 15 jaar: € 17,50

Exclusief consumpties. Dieet- en of vegetarische wensen kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering melden.

Onbezorgd genieten van een fijne kerstdag!

Samen met familie of vrienden in een goede ambiance!

Genieten van de frisse buitenlucht en heerlijk eten!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mevr. de Boer

Samen met ons hele gezin hebben wij optimaal genoten van onze dag. Het fijne ontvangst van de medewerkers zorgde ervoor dat we ons direct thuis voelden. Het eten was heerlijk maar het hoogtepunt was toch echt de huifkartoch. Wij kijken met heel veel plezier terug op deze dag en raden iedereen aan om de kerst te vier bij Het Boskamp.

Titel boven formulier

Ondertitel