Kerstochtend

Start / Kerstochtend

Geniet van de kerst bij Het Boskamp

UItbuiken in het Sterrebos
LET OP! Dit arrangement is alleen beschikbaar op tweede kerstdag. Op eerste kerstdag zijn wij gesloten.

Na een uitgebreid kerstdiner op Eerste Kerstdag is er natuurlijk niets fijner dan eventjes een frisse neus halen op Tweede Kerstdag, met een wandeling door het mooie Sterrebos.
We laten jullie starten vanaf Het Boskamp tussen 11.00 en 12.00 uur, aldaar krijgen jullie koffie met iets lekkers. De kinderen krijgen een glas ranja, ook met iets lekkers erbij.

Vervolgens leggen jullie een prachtige route af, dwars door het mooie bos. We hebben zowel een lange route voor de volwassenen, als een verkorte route voor de gezinnen met kleine kinderen.
Wanneer jullie voldaan terugkomen bij ons, worden jullie verwelkomd op een gezellig terras met brandende vuurkorven en vrolijke kerstmuziek. Er is natuurlijk ook warme glühwein en Chocomel verkrijgbaar voor jullie, binnen in het restaurant.
Van dat wandelen krijg je natuurlijk wel honger, daarom vervolgen we het programma met het serveren van een lekker bord Hollandse stamppot boerenkool met worst, spekjes en jus.

Voor de kinderen hebben we een speciaal kinderbuffet klaarstaan, met onder andere onbeperkt poffertjes, patat en frikandelletjes.
Mocht je aanvullingen of aanpassingen willen aan het eten, dan is dit in overleg zeker mogelijk, denk
Reserveren is wel verplicht voor dit programma, zodat wij tijdig kunnen voorbereiden. Opgeven is mogelijk uiterlijk vóór vrijdag 21 december.
Geen grote wandelliefhebber? Het is ook mogelijk om, op reservering, een leuke activiteit te doen, denk daarbij aan klootschieten, huifkartocht etc., allen te vinden op onze website.

Prijs volwassene: € 10,99
Prijs kind: € 6,99

Onbezorgd genieten van een fijne kerstdag!

Samen met familie of vrienden in een goede ambiance!

Genieten van de frisse buitenlucht en heerlijk eten!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mevr. de Boer

Samen met ons hele gezin hebben wij optimaal genoten van onze dag. Het fijne ontvangst van de medewerkers zorgde ervoor dat we ons direct thuis voelden. Het eten was heerlijk maar het hoogtepunt was toch echt de huifkartoch. Wij kijken met heel veel plezier terug op deze dag en raden iedereen aan om de kerst te vier bij Het Boskamp.

Plaats nu uw reservering!

We hebben maar een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.