Kerstochtend

Start / Kerstochtend

Geniet van de kerst bij Het Boskamp

Aanvang van het arrangement is om 11.00 uur.
Bij aankomst is er voor volwassenen een kopje koffie of thee, met wat lekkers en voor de kinderen een glas ranja met kerstsoesjes. Daarna is er om 11.30 uur een gezellige tocht door de bosrijke omgeving met een verwarmde en dichte huifkar, getrokken door echte paarden. Bij terugkomst, tegen 12.30 uur, wordt u bij de vuurkorven ontvangen met warme chocolade met slagroom. Na de warme chocolade gaan we naar binnen en wordt het eten geserveerd.

Voor volwassenen:
Een bord Kerststamppot boerenkool met worst, spekjes en jus.

Voor de kinderen:
6 minihapjes p.p., mayonaise, appelmoes en onbeperkt patat.

Prijs volwassene: € 20,95
Prijs kind: € 15,95

Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Om 15.00 uur willen we graag weer over de zaalbeschikken, i.v.m. het avondarrangement met verschillende Kerstbuffetten. Dieet- en/of vegetarische wensen kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering al melden.

Onbezorgd genieten van een fijne kerstdag!

Samen met familie of vrienden in een goede ambiance!

Genieten van de frisse buitenlucht en heerlijk eten!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mevr. de Boer

Samen met ons hele gezin hebben wij optimaal genoten van onze dag. Het fijne ontvangst van de medewerkers zorgde ervoor dat we ons direct thuis voelden. Het eten was heerlijk maar het hoogtepunt was toch echt de huifkartoch. Wij kijken met heel veel plezier terug op deze dag en raden iedereen aan om de kerst te vier bij Het Boskamp.

Plaats nu uw reservering!

We hebben maar een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.