Kerstochtend bij Het Boskamp

Start / Kerstochtend bij Het Boskamp

Kerstarrangementen bij Het Boskamp

Tweede kerstdag kunt u zich laven aan een gezellige kerstsfeer midden in natuurgebied het Sterrenbosch bij Partycentrum Het Boskamp waar er heerlijke kerstarrangementen worden aangeboden. (Eerste kerstdag zijn we gesloten)

Kerst in het Sterrenbosch doet menigeen denken aan kunstenaar Anton Pieck. Zijn nostalgische schilderachtige taferelen spelen zich vaak af in een sprookjesbos. Te vergelijken met misschien wel het Sterrenbos bij Dalfsen, oorspronkelijk bestaand uit grove en fijne dennen ofwel sparren, met een zeventiende eeuwse Saksische boerderij die de naam Starnbosch draagt. Het ultieme romantische decor voor kerst!

In dit decor wordt u het eerste arrangement overdag aangeboden, het tweede ’s avonds. In dat laatste geval biedt het u de gelegenheid om overdag bijvoorbeeld een stevige boswandeling te maken. Er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel wandelaars, fietsers als Nordic Walkers.

En om nog even op Anton Pieck terug te komen, dan is het plaatje niet compleet zonder sneeuw. Stelt u zich eens voor dat u dan ook nog lekker in het bos sleetje kunt rijden met de kinderen, met een stepslee een tocht kunt maken of kunt gaan langlaufen! Dat zou helemaal geweldig zijn.

Het arrangement

Aanvang van het arrangement is om 11.00 uur. Bij aankomst is er voor volwassenen een kopje koffie of thee, met wat lekkers en voor de kinderen een glas ranja met kerstsoesjes. Daarna is er om 11.30 uur een gezellige tocht door de bosrijke omgeving met een verwarmde en dichte huifkar, getrokken door paarden.
Bij terugkomst, tegen 12.30 uur, wordt u bij de vuurkorven ontvangen met warme chocolade met slagroom. Na de warme chocolade gaan we naar binnen en wordt het eten geserveerd.

Voor volwassenen:
Kerststamppot boerenkool met worst, spekjes en jus.

Voor de kinderen:
6 minihapjes p.p., mayonaise, appelmoes en onbeperkt patat.

Prijs volwassene: € 19,50
Prijs kind: € 15,00

Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Om 15.00 uur willen we graag weer over de zaal beschikken, i.v.m. het avondarrangement met verschillende Kerstbuffetten. Dieet- en/of vegetarische wensen kan rekening mee worden gehouden, wel graag bij reservering melden.

Onbezorgd genieten van een fijne kerstdag!

Samen met familie of vrienden in een goede ambiance!

Genieten van de frisse buitenlucht en heerlijk eten!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mevr. de Boer

Samen met ons hele gezin hebben wij optimaal genoten van onze dag. Het fijne ontvangst van de medewerkers zorgde ervoor dat we ons direct thuis voelden. Het eten was heerlijk maar het hoogtepunt was toch echt de huifkartoch. Wij kijken met heel veel plezier terug op deze dag en raden iedereen aan om de kerst te vier bij Het Boskamp.

Titel boven formulier

Ondertitel