Tweede Paasdag Jonkvrouwen weer in Dalfsen

Start / Nieuws / Tweede Paasdag Jonkvrouwen weer in Dalfsen

DALFSEN – STERREBOS – Tweede Paasdag Jonkvrouwen bij Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen. Het Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen uit Zwolle zal op 2e Paasdag weer 3 sessies verzorgen bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg tussen Heino en Dalfsen. Aanvang 14.30 uur.
Het koor uit Zwolle met instrumentale begeleiding staat onder leiding van Flip Jonkman uit Heino. De naam is door de dames zelfgekozen na een voordracht onder de leden. Songs van Toen Koor de Jonkvrouwen ging van start in 2012!
De songs van toen doen het goed. Vele optredens zijn de revue al gepasseerd.
Vanaf 14.30 u. op 2ePaasdag komt er een scala aan liederen voorbij zoals:
A world of our own van The Seekers, Just an illiusion van BZN, Kom in mijn armen van Maywood, Lipstick on your collar van Connie Francis, Santo Domingo van Nina & Mike, Butterfly van Danyel Gerard en vele anderen.
Het zijn allen eigen arrangementen van de dirigent die vanaf zijn 8e nu 65 jaar muzikaal bezig is. Bovendien is hij 41 jaar dirigent.

Ook heeft het koor een website www.dejonkvrouwen.nl en is het ook te vinden op facebook.
Tweede Paasdag 22 april wordt om 14.30 u. het 1e lied ingezet, het Jonkvrouwenlied op tekst van Raaltenaar Wim Grondhuis.

De toegang is gratis maar……’men giet wel met de pette rond’ ter dekking van de onkosten. Het wordt vast en zeker weer een hele gezellige muzikale middag bij Partycentrum Het Boskamp.
Willy Schrijver adviseert om wel vroeg te komen, het kan wel eens druk worden. Hij spreekt uit ervaring en…..zeker als de Jonkvrouwen komen.
Nog een mededeling: De auto’s graag parkeren op de parkeerplaatsen of langs de weg, en vooral niet in of bij de ingang van camping Starnbosch. Die moet helemaal vrij blijven, zeker omdat dan het seizoen al in volle gang is. Ook de kamper plekken mogen niet dienen als parkeerplaats. Let daar even op! Een stukje lopen is nog gezond ook!

Tweede Paasdag vanaf 14.30 uur
Partycentrum het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
www.hetboskamp.nl