UDI laat Dalfsen weer bulderen van het lachen

Start / Nieuws / UDI laat Dalfsen weer bulderen van het lachen

VEENINGEN  DALFSEN – STERREBOS – Toneelvereniging UDI uit Veeningen heeft er een traditie van gemaakt elk jaar weer in Dalfsen te komen spelen. Het is een geweldige toneelgroep die het elk jaar voor elkaar krijgt de zaal goed op de kop te zetten, maar dan in goede zin.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen ze weer spelen bij Het Boskamp in Dalfsen aan de Sterrebosweg. Je weet het, de zaal is niet zo heel erg groot, maar wel gezellig en als er daar ook nog een prachtig decor in wordt gebouwd, hou je wel een heel knus theater over.

‘Tot wederdienst bereid’ is de klucht die dit jaar op de planken wordt gebracht door een enthousiaste en ervaren spelersgroep.

Het stuk vertelt de komische geschiedenis van een rijke jongeman die zijn belofte heeft gegeven aan zijn redder, een oude zeeman, gestand moet doen. Hij zou tot een wederdienst bereid zijn. Vlak voor zijn dood vraagt deze oude zeeman aan de jongeman om zijn pleegkind – de kleine Charlie – verder op te voeden. Dit brengt de jongeman in grote problemen, aangezien hij net gaat trouwen.  Ondanks de protesten van zijn aanstaande bruidje en zijn tirannieke tante worden Charlie en oom Olivier, de oude zeebonk die het kind begeleidde, in huis genomen. Het levert uiteraard de meest komische situaties op, waar ze in Veeningen en in Dalfsen wel raad mee weten. Er komen namelijk heel wat strubbelingen uit voort in dit stuk met een lach en een traan.

Maak dit mee en reserveer een zitplaats voor een van de 2 avonden, dat kan via mail: info@hetboskamp.nl , maar ook telefonisch op 0529 – 431712.

De kosten zijn 7 euro p.p. en daar heb je een boel schik voor.

Vrijdagavond 15 en zaterdagavond 16 maart a.s.

Beide avonden beginnen zij om 20.00 uur.