We hebben weer prachtige evenementen gehad de laatste tijd, er komen er nog meer bij Het Boskamp!

Start / Nieuws / We hebben weer prachtige evenementen gehad de laatste tijd, er komen er nog meer bij Het Boskamp!

Naast verschillende 40 jarige huwelijksfeestjes en personeels- en team uitjes, is er natuurlijk meer te doen bij Het Boskamp. Een knaller was natuurlijk het optreden van de Stuwzagers begin december. En winter in het Sterrebos gaat altijd gepaard met heel veel snert, ook de eigengemaakte balkenbrij en de warme chocolade en de glühwein niet te vergeten. December is ook de maand met  veel partijen met Bourgondisch eten ter afsluiting van het jaar. De Sterrebosmidwinterwandeling die ook deze keer weer over de kerstmarkt in Hoonhorst liep trok heel veel deelnemers. Dan niet te vergeten de kerstarrangementen en onmiddellijk na de Kerst  waren we de pauzeplek van de grote wandelevenement van de Greenshoes waarbij we op zondag ruim 1000 gasten te verwerken kregen. Dat deden ze de maandag erop nog dunnetjes over.  Prachtig. En gelijk 4 januari zijn we van start gegaan met een volgend groot evenement: de kampioensschap midwinterhoornblazen, Noord en Oost Nederland,  waar wederom heel veel mensen op af kwamen en ruim 70 deelnemers. Een prachtig evenement.

Komende tijd staan er nog meer evenementen op stapel, waaronder een grote (besloten) wandeltocht van de vrouwenvereniging. Ook komt de accordeon vereniging Accordiola uit Lemelerveld op zondag 26 januari hier een openbaar optreden verzorgen. Entree is gratis, maar wel gaat de pet weer rond. Dan bent u vanaf 15.00 uur welkom.

Vervolgens is op 2 februari de Marie Kievitsboswandeltocht waar dit keer een goed doel aan is gekoppeld door Marian Kamphuis en  de opbrengst is voor kankeronderzoek bij de Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis. De kosten van de wandeling zijn 7,50 p.p. dan begint u met koffie of thee en zelfgemaakte appelgebak door Marian en de wandelroute. Aanvang 13.30 uur. Bij terugkomst is er snert en balkenbrij, glühwein en warme chocolade, maar dat zit niet bij de prijs in. Ook kan u nog gebakjes meenemen voor thuis, alles voor het goede doel.

Op 23 februari dat is ook op zondag, is er een optreden van een live  band, Band Daily. De organisatie hiervan is van het kunstlokaal in Dalfsen de Heer Henk Riezebos. Ook hier bent u van harte welkom. De aanvang is 16.00 uur, ook hier gaan we met de pet rond en u betaald verder geen entree.

Ja met Pasen, de 2e paasdag is het al gewoon een traditie dat de Jonkvrouwen hier optreden. Dat is dit jaar niet anders. Dan zal het ook zeker weer gezellig druk worden , vergelijkbaar als met de Stuwzangers. Zorg dat je op tijd bent.