Wie zijn wij

Start / Wie zijn wij

Over Het Boskamp

Café Restaurant Partycentrum

Het kleine boerderijtje van de familie Schrijver is sinds de jaren zestig uitgegroeid tot een plek in het Vechtdal waar heel veel te beleven is: Het Boskamp.

In het restaurant kun je heerlijk eten, onze menukaart is uitgebreid en gevarieerd. Maar er is veel meer. Want we zijn erg goed in het organiseren van leuke activiteiten in zomer én winter. Dus voor een gezellig knus familiefeestje of een actief personeelsfeest ben je bij ons aan het juiste adres. Groot, klein, grappig, avontuurlijk; het kan allemaal. Van klootschieten tot vossenjacht en van schilderen tot Nordic Walking. De uitgestrekte bossen zijn er het perfecte decor voor. In de winter, als het sneeuwt, verhuren we ski-uitrustingen en kun je op de lange latten genieten van de prachtige omgeving.

Kortom: Het Boskamp heeft alles! We heten je dan ook graag welkom in Dalfsen,

Willy Schrijver

Midden in de natuur

Het Boskamp ligt in een prachtige omgeving. Verscholen in het Vechtdal, midden in natuurgebied het Sterrebosch en op een steenworp afstand van het pittoreske Dalfsen. De uitgestrekte bossen vormen zowel in de zomer als in de winter een prachtig decor voor de activiteiten die we aanbieden.

Spectaculaire activiteiten

We hebben een ruime ervaring met het organiseren van leuke activiteiten en ons aanbod is dan ook ruim. Of het nu om een gezellig familiefeestje gaat of een spectaculair personeelsuitje, bij ons ben je aan het juiste adres.

Heerlijk eten en drinken

Na een mooie wandeling in het bos kun je bij ons terecht voor koffie met gebak, een snack of een ijsje. Maar ook uitgebreider eten is mogelijk. Gewoon van de kaart of in de vorm van een arrangement. Bijvoorbeeld het Bourgondische Boswachtersarrangement, waarbij je met je handen mag eten.

MA

Gesloten

DI

Gesloten

WO

Gesloten

DO

Vanaf 13:00

VR

Vanaf 13:00

ZA

Vanaf 13:00

ZO

Vanaf 13:00

Voor feesten en partijen zijn wij wel 7 dagen in de week beschikbaar!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Henja

Vorige week zijn wij wezen eten bij het Boskamp. Heerlijk om buiten te zitten. Genieten van het bos en de prachtige omgeving. Heel vriendelijk personeel en een hartelijk ontvangst. Wij komen zeker weer.