Wij kunnen u weer wat nieuws aanbieden!

Start / Nieuws / Wij kunnen u weer wat nieuws aanbieden!

Het Boskamp heeft weer iets nieuws voor u in gedachten, in samenwerking met natuurpark Heidepark in Lemelerveld.

We kunnen u iets unieks bieden, zeker als u iets moet organiseren voor een sportieve groep. We gaan klimmen, niet zo maar!

U kan gebruiken en kiezen uit een parcours van verschillende zwaartes en lengtes. In het klimbos zijn 4 uitdagende parcours uitgezet die je na instructies van een van de instructeurs kunt volgen.

Heb jij het lef om in die grote bomen te klimmen en al wiebelend en kruipend, je voort te bewegen op de verschillende parcours? Kijk hier voor de duidelijk informatie op https://natuurlijkheidepark.nl/

Ze gaan voor u open voor groepen groter dan 20 personen.

Let wel: Bij storm en veel wind kan het niet doorgaan. U kan dan gebruik maken van het klootschieten of een klompasloop of een andere activiteit bij Het Boskamp.

En na zo’n klimpartij  is het goed toeven bij Het Boskamp, waar u tijdens de borrel heerlijk bij kan komen van deze nieuwe ervaring. En daarna kan u genieten van een heerlijk buffet, een bourgondisch eten, een  Indisch buffet, een megapangourmet of zelfs een winterbarbecue, lekker veilig buiten met knapperde vuurkorven. Heerlijk! En als daar dan ook nog een biertapwedstrijd bij moet komen dan regelen wij dat met alle plezier!

Desgewenst kunnen we ook vervoer regelen per touringcar. Dan staat helemaal niets meer in de weg.

Zo’n dag, met deze combinatie  is meer dan zijn geld waard en er zal nog lang over nagepraat worden.

Link

https://natuurlijkheidepark.nl/klimmen/

www.hetboskamp.nl

De eerste partijen hebben al gebruik gemaakt van deze combinatie en die hebben zich uitstekend vermaakt en uitermate lekker gegeten. Die komen wel weer.