Winteractiviteiten bij Het Boskamp

Start / Nieuws / Winteractiviteiten bij Het Boskamp

Ook deze winter zijn er weer verschillende winteractiviteiten bij Het Boskamp, waarvan we er nu al een aantal kunnen noemen, er komt nog wel meer bij. Maar noteer deze alvast:

Zondag middag 8 december het jaarlijks optreden van de Stuwzangers uit Vilsteren, Kom op tijd want er is altijd veel liefhebberij.

Een week later, zondag 15 december:  de jaarlijkse Sterrebosmidwinterwandeling die weer start bij Het Boskamp, met onderweg weer een leuke onderbreking. Bij het Boskamp zijn dan ook de Dalfser midwinterhoornblazers en er is op het terras weer een demonstratie hoe je zo’n midwinterhoorn maakt.

2e Kerstdag kerstarrangementen zie elders op deze site, uitsluitend op reservering vooraf. Reserveer tijdig!

Zondag 29 en maandag 30 december dienen we weer als rustpunt van het grote evenement van de Grenshoes.

Zaterdag 4 januari:  Blaastreffen: Open kampioenschap midwinterhoorn blazen Organisatie Midwinterhoornblazers Dalfsen e.0. Het is een treffen  voor noord, midden en zuid Nederland. Zelfs worden er buitenlandse deelnemers verwacht. Ook deze dag is er een demonstratie midwinterhoorn maken. Volg het nieuws hierover op www.dalfsennet.nl

Zondag 26 januari optreden van accordeonvereniging Accordiola uit Lemelerveld. Ze verzorgen een muzikaal optreden met ongeveer 12 spelers. Het gaat om 15.00 uur beginnen deze middag.